Kapcsolatfelvétel

Információk

Néhány kapcsolatfelvétellel kapcsolatos megjegyzés

Első és legfontosabb, hogy pontos e-mail címet adj meg, különben nem fogok tudni válaszolni a megkeresésedre! Minden levélre válaszolok az esetek túlnyomó részében munkanapokon 24 órán belül, de legkésőbb 72 órán belül. Előfordulhatnak ettől eltérő esetek, de ezekről a weboldalamon külön közleményben adok tájékoztatást.

Fontos továbbá megjegyeznem, hogy ugyan foglalkozom hobbi jellegű megkeresésekkel is, de lényeges, hogy az illeszkedjen a profilomba. Példának okáért ne kérj tőlem elektroncsöves erősítő megépítésére árajánlatot, mert abban nincs tapasztalatom. Nem vállalok továbbá gyári készülékek átalakításával, szervizelésével kapcsolatos munkát sem. Ezen megkeresésekkel kapcsolatos levelekre nem biztos, hogy válaszolni fogok.

A kapcsolatfelvételi űrlap mezőit lehetőleg pontosan töltsd ki úgy, hogy a megfelelő információk a megfelelő mezőbe kerüljenek. Az üzenet mező alsó oldala lehúzással növelhető, így a tartalmasabb levél megírása kényelmesebb. Kérlek, hogy a megrendelhető termékekkel kapcsolatos rendelési igényedet a termék mellett található "Megrendelés" gomb használatával jelezd. A gomb használata átirányít a megrendelő oldalra, így a rendeléssel kapcsolatos információkat már az igényed elküldésével tudod továbbítani nekem.