Kis szériás gyártás

Saját fejlesztésű termékből lehetőség van a prototípusok előállításán túl kis szériás sorozatgyártásra is. Amennyiben a prototípuson túl több darabra is szükséged lesz a végtermékből, de nem kívánnál tömeggyártásba kezdeni, válassz engem a késztemék kis mennyiségű gyártásához!

Vállom komplett áramköri modulok és késztermékek kis mennyiségben történő gyártását ezzel biztosítva a folyamatos utánpótlást, illetve egy-egy projekthez szükséges mennyiség állandó, vagy időszakos előállítását.

Amennyiben a prototípus gyártása már megtörtént, gyártási igény esetén a fejlesztési dokumentáció alapján előállítom azokat a dokumentumokat, melyek szükségesek az áramkör sokszorosításához. Bizonyos esetekben a termékek teljes gyártását én végzem, de bonyolultabb áramkörök esetén esetleg speciális megmunkálást igénylő részegységek elkészítése esetén, a minőségi követelmények megfelelő kielégítése miatt igénybe veszem partnereim szolgáltatásait is. A gyártási folyamatot teljes mértékben én koordinálom a kezdetektől fogva az utolsó fázis befejezéséig. Neked csak le kell adni a szükséges mennyiséget és én a megadott határidőn belül elkészítem azokat. A összeszerelés a legtöbb esetben kézileg történik, illetve a gyártás utolsó fázisaként minden egyes termék minőségellenőrzésen és funkcionális tesztelésen esik át, mely garantálja az üzembiztos működést már az első bekapcsolás alkalmával.

Egy készülék gyártása összetett folyamat, minden részegység megtervezése, elhelyezése gondos tervezést igényel. A gyártás előkészítés folyamata során szükség van további tervezőmunkaára, melyek költségét a prototípus tervezési költségei nem tartalmazzák. A már jól működő prototípus elkészültével határozható meg ugyanis a pontos alkatrészmennyiség, az alkatrészek költségei, a részegységek megmunkálási folyamatai, a hatékony termeléshez szükséges gépi megmunkálás költségei, valamint egyéb gyártási és szerelési munkák költségei.

Az általam gyártott termékekre garanciát vállalok, a garanciális feltételekről bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Amennyiben meglévő tervek alapján, csak nyomtatott áramköri lapok tervezését és gyártását rendeled meg, abban az esetben is igyekszem kedvező feltételeket biztosítani a színvonalas és jó minőségű végtermék előállítása céljából. Magasabb minőségi követelményeknek megfelelő nyomtatott áramköri paneleket erre szakosodott partnereimnél gyártatom le. Egyszerűbb, egyoldalas tervek alapján kisebb igényeket kielégítő, de jó minőségű paneleket én magam is elő tudom állítani. Kész paneltervekből sajnos nem tudok gyártani, mivel nem rendelkezek a legkülönbözőbb tervezőprogramokkal ahhoz, hogy az elkészült terveket valamennyi programmal meg tudjam nyitni, egyéb fájlformátumok esetén pedig nincs lehetőségem megfelelő minőségű gyártófilm elkészítéséhez, mely a gyártás fontos alapját képezi.

A panelek gyártási költsége elsősorban alapterületük alapján kerül kiszámításra, így az sokszor a tervezési munka előtt csak közelítőlegesen határozható meg. Tapasztalataim alapján igyekszem előzetesen mindig pontos árat adni, de ebben az esetben adódhatnak eltérések. Amennyiben kész terv áll a rendelkezésemre, abban az esetben a végösszeg már pontosan meghatározható, a gyártás megkezdése előtt erről minden esetben tájékoztatást adok, illetve jóváhagyást kérek.